Nyt jos koskaan kannattaa suunnata kesälomaretki Pyhä-Näsin Järvien Reiteille, sillä hurmaavimman Bike & Boat -aiheisen valokuvan nappaajalle on luvassa palkinnoksi tuliterä Tunturi-sähköpyörä!

Toimi näin:

1) Suunnittele pyöräreissusi ja poimi vinkit www.pyhanasi.fi -sivustolta. Valitse myös minkä välin haluat matkustaa laivalla. Huomaa: Pyhä- ja Näsijärvellä on molemmilla omat lähtösatamansa eri puolin Tamperetta ja Hopealinjojen laivat liikennöivät vain tiettyinä päivinä: http://uusi.pyhanasi.fi/bike-boat/

2) Varmista paikkasi ja osta Bike & Boat -lippu ennakkoon netistä: https://kauppa.hopealinjat.fi/  tai Hopealinjojen lipunmyynnistä Tampereen Laukontorilta (ti-la klo 9.30-18, su-ma klo 9.30-16) puh. 010 422 5600

3) Ota valokuva laivamatkaltasi -> tägää kuvaan #BIKEANDBOAT sekä #PYHÄNÄSI -> jaa otos Instagramissa / Facebookissa, tai halutessasi molemmissa. Kisaaja voi osallistua useammallakin kuvalla.

 

Aurinkoisia pyöräretkiä Järvien Reiteille, inspiroivia kuvaushetkiä sekä onnea matkaan! 

 

Kisa päättyy 20.8.2019, jonka jälkeen valitsemme voittajaotoksen, joka julkaistaan elokuun lopussa. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Myös muita kisaan osallistuneita otoksia voidaan käyttää järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden toimesta. Facebook ei ole mukana kisassa. Bike & Boat Kesäkisan järjestää Pyhä-Näsi – Järvien Reitti.