Kyröreitin kartta

Kyröreitit

Tähtikohteet ja matkavinkit

Kyröreitti

Välkehtivä Kyrösjärvi pistäytyy tällä lenkillä kulkijan riemuna lukuisia kertoja ja maan kuullut mansikkapellot vetävät suun makeaan hymyyn. Voit ihalla Kyrösjärven sinisenään siintävää selkää molemmin puolin reittiä, sekä niinikää historiallisen kuninkaallisia korkeuksia, mihin tämän reitin Jämin osuus lennättää.

Reitit

Pituus: 119 km

Matkasuositus: 2-3 päivää etapit päiväreissuin tai 1 yö.

Jos haluat kulkea samoja majesteetillisia harjumaisemia kuin kuningas Kustaa II Aadolf vuonna 1626, niin olet juurikin oikealla polulla! Tällä reitillä on muitakin kruunuja, nimittäin Hämeenkyrön, Ikaalisten ja Jämin herkullisimmat luonto- ja maaseutukohteet lukuisine uimarantoineen ja mansikkatiloineen ovat kuin luotuja pyörämatkailijaa varten. 

Pituus: 49 km

Matkasuositus: 1-2 päivää.

Polkaise päiväseltään taikka nauti pidempään. Maisematien varrelta löydät mm. Suomen kauneimmaksi maisemaksi ylistetyn Sasin ja Mahnalan silmiä hivelevät peltojen ja kylien siluetit, sekä mahan täydeltä mansikkaa. 

Tähtikohteet ja matkavinkit

Kyrösjärven kierros

Päivä 1, 66 kmLuhalahti Ikaalisissa. Sinne oli sovittu reissumme aloituspaikka, ”Luhalahti City Center” -huoltoaseman pihaan. Odotellessani muita retkiseurueeni jäseniä, Ollia ja Mikaa, join kahvit jäätelön...

Lue lisää

Idyllistä majoitusta Pirkanmaalla

Voit varata majoituksesi suoraan Mökkiavain verkkopalvelun kautta ja tehdä matkasi suunnittelusta entistä helpompaa!

Jos et löydä majoitusta kartan kohteista, voit myös kokeilla löytää sellaisen Airbnb:n valikoimista!