Tiedote 2.7.2018

Pyhä-Näsi yhdistää Pirkanmaan suurten järvien pyöräilyreitit

Palkitut Pyhäjärven ja Näsijärven pyöräilyreitit ovat yhdistyneet. Pyhä-Näsi tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja niin harraste- kuin aktiivipyöräilijälle.

Ekokumppanit Oy:n toteuttamat Pyhä- ja Näsijärvien pyöräilyreitit ovat yhdistyneet yhteisen Pyhä-Näsi -brändin alle. – Molempien reitistöjen vastatessa samoihin tarpeisiin, kuten liikunnan ja luontomatkailun yhdistämiseen sekä Pirkanmaan kauniisiin järvikohteisiin tutustumiseen, on mielestämme luontevaa tuoda reittejä esiin yhtenä kokonaisuutena, kertoo projektipäällikkö Matti Pollari Ekokumppanit Oy:sta.

Matkailulehti Mondo valitsi aiemmin tänä keväänä Pirkanmaan järvireitit Suomen parhaimpien pyöräreittien joukkoon kiitellen reittien monipuolisuutta ja jokaiselle-jotakin-henkisyyttä. Pollarin mukaan onkin tärkeää, että tieto kaikista alueen reiteistä löytyy jatkossa samasta paikasta, oli kyse sitten verkkosivuista, sosiaalisesta mediasta tai perinteisestä kartasta. – Molemmilla reitistöillä on sama kohderyhmä, joten miksi markkinoisimme kahta erillistä brändiä, kun meillä on mahdollisuus koota ne yhdeksi, ytimekkääksi kokonaisuudeksi.

Kevään ja alkukesän aikana Ekokumppanit Oy on jo toteuttanut uudelle brändille raikkaan visuaalisen ilmeen, uudet verkkosivut sekä päivitetyn pyörämatkailukartan. – Myös Instagram-tilimme on päivittynyt ja kesän aikana toivottavasti saamme Pyhäjärvireitin ja Näsijärvireitin Facebook-sivutkin yhdistettyä Pyhä-Näsi -nimen alle, Pollari toteaa.

Lisätietoja:
Hanna Eronen

Ekokumppanit Oy
+358 44 4235789
if.erepmat@nenore.annah